Investering & Etablering

Tipsa:

Dela på Twitter Dela på Facebook

Ledig mark och lediga lokaler

Kanske är du helt ny i vår region eller så har du redan en verksamhet i regionen men söker ett nytt läge. Inom Business Region Örebro jobbar vi för att underlätta för dig och vi har samlat hela regionens lediga mark, företagsområden och lokaler i en sökfunktion här.

Vi har god planberedskap och kan erbjuda detaljplanerad mark i samtliga kommuner i regionen. Det finns attraktiva etableringslägen utmed våra större vägar med plats för både små och stora verksamheter. Tomter på upp till 200 000 kvm kan erbjudas.

Lediga, befintliga lokaler har vi också en bra tillgång på för alla typer av verksamheter.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig!

Den mest centrala regionen i Sverige

Vi erbjuder dig den mest centrala regionen i Sverige och Norden, mitt emellan Stockholm, Göteborg och Oslo. Regionen speglar en stor stad i mindre skala med alla nödvändigheter ett företag kan behöva, konferensanläggningar, universitet, universitetssjukhus, flygplats, järnväg och en internationell verksamhet inom handel och industri. Lättillgängligheten gör att regionen också är en stor mötesplats för människor, varor och tjänster.

Har du lokaler eller mark för uthyrning?

Fastighetsägare, mäklare och förvaltare i vår region erbjuds att utan kostnad marknadsföra lediga lokaler och mark via vår hemsida och via objektvision.selänk till annan webbplats, Sveriges största marknadsplats för lokaler, kommersiella fastigheter och mark. Börja med att skapa ett kostnadsfritt kommunavtalskonto på objektvision.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här hiPDFttar du en manual för hur du lägger upp dina objekt på objektvision.sePDF

Kontakta Objektvisionlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller respektive kommuns näringslivsansvarige om du har frågor.

Sidan uppdaterad 2018-04-23 av broadmin BRO